ISADORA LOOK No 63 “Blossom”

Den mest vanlige måten å legge øyeskygge på er ved å legge øyeskygge i ytterkant av øynene. Men for de som har øyne som er plassert langt fra hverandre (mer enn «ett øye» mellom hvert øye) kler bedre å legge tyngdepunktet i øyekroken inn mot nesen.

Jeg har derfor laget denne looken inspirert av en av mine yndlingsroser. Looken er veldig kledelig for alle øyefarger, da det er komplimentære fargetemperaturer for både kalde og varme øyefarger.

SLIK GJØR DU

1. Legg den lyse rosa øyeskyggen i Light & Shade no 31 «Pink Violet» over hele øyepartiet. Men grader skyggen så det ikke blir full mettning på brynsbenet. Legg ogfså under øyet.

2. Legg den kalde lillatonen inn i øyekroken og dus forsiktig utover langs øyelokket og globalen.

3. Legg en mørker taupbrun c\konturskygge helt inne i øyekroken langs nesen for å skape ekstra dybde.

4. Bruk litt av Perfect Contour Kajal i no 59 «Bronzing brown» på en flat angel brush og lag linjen under øyet. Ha styrken i linjen ikke rett under øyet da det vil få det til å se ut som om øyet er tyngere enn det er. Legg heller tyngden i ytterkanten langs nedre vipperot, paralellt med skyggen du la inn ved øyekroken.

5. Legg Colorful Eyeliner i n0 12 Dark Brown langs øvre vipperot, som en classic 40s liner.

6. Bruk Perfect Lipliner no 34 «Vintage Pink» langs leppekonturen dus forsiktig innover mot midten av leppen.

7. Bruk JellyKiss nr 53 «Pink Perfait» på hele leppen.

8. I kinn kan du godt legge litt konturskygge under kinnben før du påfører blush. Som blush bruker du Perfect Blusher no 43 «Rosy Dawn».

9. I bryna kan du bruke en farge som ikke konkurrerer med eyelineren.

10. På neglene kan du velge mellom Wonder Nail i 712 «Ocean Drive» som er en kaldere tone. Eller  729 «Marzipan» som har en gulere varmere tone som passer temaet bedre. Jeg brukte 712 på min look.