GABRIELLE SOMMERÅPENT

Som noen av dere har fått med dere så har jeg i det siste begynt å jobbe med Gabrielle Leithaug. And I am star struck! Makan te jænte! Vi har hatt to oppdrag sammen så langt VG-lista og Sommeråpent.                             

Jeg har ikke gjort mye TV-sminking tidligere. Dvs jeg har gjort reklamefilm, men ikke HDTV. Det var i grunn ikke vanskelig. Ved å bruke mye skimmer på kinnbeinene fikk Gabrille nesten en photoshopet effekt og glød når hun var på skjermen. Her brukte jeg faktisk Giant Terracotta og Eyeshadow Quartet nr 61 Golden Sunset, samme som jeg brukte på Kanye West sine dansere. The perfect highlighter! På leppene har vi blandet Jelly Kiss nr 51 og 59

På sommeråpent sang Gabrielle Løkken. Jeg må si jeg elsker at hun faktisk synger på norsk. Det blir noe veldig ekte og autentisk ut av det. Jeg har virkelig tro på at denne jenta kommer til å etablere seg og få det til. Jeg har fleipende sagt at hun er en Norges P!nk! Attitude, ydmykhet og rett frem jente. Når jeg tenker meg om så er det slike jenter jeg liker å jobbe med. Jo tydeligere, jo bedre.

Se hele innslaget fra sommeråpent her.